Airētājai Gulbei bronza pasaules junioru čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: XINHUA/SYOGOC-Pool/Song Zhenping

Latvijas vieninieku airētāja Elza Gulbe svētdien izcīnīja trešo vietu pasaules junioru čempionātā akadēmiskajā airēšanā.

A finālā Gulbe, kas ir šī gada Eiropas junioru čempione, 2000 metrus garo distanci veica astoņās minūtēs un 2,62 sekundēs, uzvarētājai Annai Bēnkenai no Vācijas zaudējot 4,62 sekundes.

Otrajā vietā finišējusi Īrijas pārstāve Holija Niksone Gulbi apsteidza par mazliet vairāk nekā trim sekundēm.

Tikmēr vieninieku braucējs Gints Zunde svētdien notikušajā A finālā izcīnīja piekto vietu, distanci veicot septiņās minūtēs un 18,57 sekundēs.

Arī puišu konkurencē uzvaras laurus plūca Vācijas pārstāvis - Štefans Rimekastens finišēja pēc septiņām minūtēm un 3,41 sekundes.

Latviju čempionātā pārstāvēja arī pārairu vīriešu četrinieks Rūdolfs Rumba, Aivis Vilicka, Mārtiņš Putniņš un Mārtiņš Kāpostiņš, kas izcīnīja 13.vietu, kā arī sieviešu pārairu divnieka braucējas Irbe Kande un Marika Trumekalne, kas tika pie 15.vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu