Traģiski bojā gājis hokeja treneris Vasilijs Tihonovs (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Nelaimes gadījumā Maskavā traģiski bojā gājis leģendārā Krievijas hokeja trenera Viktora Tihonova dēls Vasilijs Tihonovs, vēsta Krievijas mediji.

Viņš miris atrasts pie savas mājas, rokā turot nazi. Aculiecinieki stāsta, ka treneris bija neapmierināts ar celtnieku apjozto tīklu ap viņa māju.

Tiek ziņots, ka ceturtajā stāvā pret viņa logiem, kur dzīvoja PSRS laiku Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Viktora Tihonova dēls, tīkls ticis sagriezts. Pašlaik tiek noskaidroti apstākļi, bet noprotams, ka 55 gadus vecais treneris, cenšoties atbrīvoties no sieta, izkritis pa logu.

Savas trenera karjeras laikā Vasilijs Tihonovs darbojies Krievijas un Somijas klubos. Viņš strādājis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubos Omskas «Avangard» un Kazaņas «Ak Bars». Pēdējā laikā viņš pildīja Maskavas CSKA ģenerālmenedžera padomnieka pienākumus.

Rīgā dzimušais treneris pat ticis minēts kā Latvijas nacionālās hokeja komandas galvenā trenera amata pretendents.

Vasilija Tihonova dēls Viktors Tihonovs pārstāv ambiciozo KHL klubu Sanktpēterburgas SKA.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu