Sandis Valters paliks Rīgas VEF

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas VEF turpina sadarbību ar vienu no pagājušās sezonas līderiem Sandi Valteru, vēsta vienības mājas lapa.

Vienošanās ar 2010./2011. gada Latvijas basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas sezonas izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju panākta uz vienu gadu.

Kā jau, noslēdzoties 2010./2011. gada sezonai, pauda kluba vadība, Rīgas VEF mērķis komandas komplektācijā bija saglabāt latviešu spēlētāju kodolu, kas arī ir izdevies.

1. augustā VEF galvenā trenera Ramūna Butauta vadībā sāk gatavošanos jaunajai sezonai, pirmās pārbaudes spēles paredzēts aizvadīt šā mēneša beigās, bet oficiālās – 24. - 25. septembrī – Baltijas Basketbola līgas (BBL) Prezidenta kausa ietvaros.

Jau ziņots, ka 2011. gada Latvijas čempionvienība Rīgas VEF nākamajā sezonā piedalīsies Eirolīgas kvalifikācijā, klubs jau patlaban nodrošinājis vietu Eiropas kausa pamatturnīrā, kā arī VTB Vienotajā līgā, Baltijas Basketbola līgā, kur iesaistīties no izslēgšanas spēlēm, kā arī Latvijas Basketbola līgas čempionātā.

Līgumsaistības ar Rīgas VEF šobrīd ir spēkā Dairim Bertānam, Kasparam Bērziņam, Jānim Kaufmanim, ASV basketbolistam Taileram Keinam, Kristapam Janičenokam, Mārtiņam Laksam, Gatim Jahovičam un lietuvietim Antanam Kavaļauskam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu