Slavenais peldētājs Felpss salauzis kāju, spēlējot golfu (9)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Visu laiku titulētākais olimpiskais sportists Maikls Felpss, spēlējot golfu, salauzis kāju.

Felpss, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē ieradās klātienē vērot Spānijas pilsētā Barselonā notiekošo pasaules čempionātu peldēšanā un atklāt īpaši viņam veltītu fresku, savainojis kāju, jo iekāpis golfa bedrītē, bet pēc tam nostaigājis apmēram 20 jūdzes (32 kilometrus), kā rezultātā iedzīvojies potītes lūzumā.

«Golfs ir bīstams sporta veids,» smejoties sacījis Felpss. «Taču labā ziņā ir tā, ka man bagāžā bija jāliek tikai viena kurpe.»

Tikmēr amerikānis kārtējo reizi noliedza, ka gatavojas atgriezties sacensībās.

«Vēl neko neesmu darījis, lai trenētos. Iespējams, ka es būtu iekļuvis ASV izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā, taču šobrīd ir viņu laiks,» paudis Felpss.

Kad vaicāts, vai peldēšanai aizcirtis durvis, Felpss atbildējis: «Golfu noteikti vairs nespēlēšu.»

Maijā sportists noliedza izskanējušo informāciju, ka viņš apsver iespēju atgriezties sacensībās, lai gatavotos 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

Londonas olimpiskajās spēlēs pērn Felpss izcīnīja četras zelta un divas sudraba medaļas. Karjeras laikā amerikānis tika pie 18 olimpiskajiem zeltiem, diviem sudrabiem un divām bronzas medaļām.

Felpss laboja padomju vieglatlētes Larisas Latiņinas rekordu, kura savu karjeru noslēdza ar 18 godalgām.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu