Jāgrs karjeru turpinās «Devils» komandā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais čehu uzbrucējs Jaromirs Jāgrs savu karjeru turpinās Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Ņūdžersijas «Devils», vēsta Ziemeļamerikas prese.

Tiek ziņots, ka slavenais Čehijas hokejists ar «Devils» vienību vienosies par viena gada līgumu. Oficiāli šis darījums tikšot apstiprināts otrdien.

Aizvadīto sezonu Jāgrs iesāka NHL klubā Dalasas «Stars», bet pēc tam pārcēlās uz Bostonas «Bruins» vienību. 45 regulārā čempionāta mačos viņš šo klubu sastāvos izcēlās ar 16 vārtu guvumiem un 19 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt 22 izslēgšanas mačos viņam 10 piespēles partneriem.

Pirms atgriešanās NHL 41 gadu vecais Jāgrs trīs sezonas spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Omskas «Avangard».

NHL kopumā Jāgrs aizvadījis 1391 maču, kuros izcēlies ar 681 precīzu metienu un 1007 rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, «Devils» komandu šogad pameta viens no labākajiem Krievijas uzbrucējiem Iļja Kovaļčuks, kurš pievienojās ambiciozajam KHL klubam Sanktpēterburgas SKA.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu