Jaunais basketbolists Reinfelds uzaicināts uz NBA nometni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas jaunais basketbolists Oskars Reinfelds uzaicināts uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) nometni "Basketball Without Borders", pastāstīja Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps.

Šādas nometnes katru gadu tiek rīkotas dažādās vietās pasaulē. Pērn Eiropas nometne notika Barselonā, kurā piedalījās 50 labākie kontinenta jaunie spēlētāji. Tajā pagājušajā gadā piedalījās arī Kaspars Vecvagars.

''Pirmdien es pie sevis esmu uzaicinājis Oskaru Reinfeldu. Personīgi viņu nepazīstu, bet mums ir jāpieņem lēmums, vai mēs sūtam viņu uz NBA nometni, uz kuru ir uzaicinājums," izteicās Šneps.

"Skaidrs, ka starp vienaudžiem Reinfelds šobrīd ir liela zvaigzne, jo šajā vecumā uzaicinājums uz NBA nometni ir kaut kas prātam neaptverams. Tāpat ir skaidrs, ka lielajā basketbolā tas nav nekas, jo tādi cilvēki nāk un iet, un tur būs simtiem bērnu."

''Ja viņš padomās, ka tas ir kaut kāds sasniegums, viņš jau būs trīs soļus aiz muguras. Jo ilgāk viņš tā domās, jo izaugsmes iespējas arvien samazināsies. Tāpēc es uzaicināju viņu parunāties - ja sapratīs, tad sapratīs, ja nesapratīs, tad nesapratīs, bet mēs būsim vismaz centušies," Šneps atzina, ka nākotnes attīstības vārdā viņš sākotnēji izrunāsies ar Reinfeldu.

Šovasar 1994.gadā dzimušais Reinfelds būs potenciālais Latvijas U-18 junioru basketbola izlases līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu