Krikunovs kļūs par "Ak Bars" galveno treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Kazaņas "Ak Bars" jauno galveno treneri kļūs Vladimirs Krikunovs, portālam "allhockey.ru" pastāstīja kāds avots Kazaņas kluba iekšienē.

Tiesa, pats Krikunovs, kurš aizvadītajā sezonā vadīja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību, šo informāciju ir noliedzis.

"Zvēru ar savu veselību, ka neviens no "Ak Bars" komandas man pagaidām nav zvanījis," izdevumam "Sovetskij Sport" atzina Krikunovs.

"Ak Bars" galvenā trenera amats vakants kļuva pēc tam, kad līdzšinējais komandas vadītājs Zinetula Biļaļetdinovs pirmdien tika apstiprināts par Krievijas valstsvienības galveno treneri.

Krievijas Hokeja federācija (FHR) aizliedza Biļaļetdinovam apvienot abus amatus.

Tikmēr portāls "sports.ru" piektdien vēstīja, ka par Krikunova aizvietotāju "Ņeftehimik" komandā kļūs Dmitrijs Balmins, kurš bija Ņižņekamskas kluba kapteinis līdz brīdim, kamēr 2008.gadā beidza spēlētāja karjeru.

Kā ziņots, "Ak Bars" komandā nākamajā sezonā spēlēs Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš pirmajās trijās KHL sezonās pārstāvēja Latvijas vienību Rīgas "Dinamo".

"Ak Bars" komanda uzvarēja pirmajos divos KHL čempionātos, bet pagājušajā sezonā Gagarina kausa Austrumu konferences pusfināla sērijā ar 1-4 piekāpās vēlākajai čempionvienībai Ufas "Salavat Julajev".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu