Smaiļotājiem Straumem/Rumjancevam 4.vieta Eiropas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas smaiļotāju duets Aleksejs Rumjancevs un Krists Straume sestdien izcīnīja ceturto vietu Eiropas čempionāta A finālā 200 metru distancē.

Latvijas pārstāvji finišēja pēc 32,859 sekundēm, uzvarētājiem Liamam Hītam un Džonatanam Šofīldam no Lielbritānijas zaudējot 0,372 sekundes.

Priekšsacīkstēs Latvijas duets savā braucienā izcīnīja trešo vietu, kā pēdējais nodrošinot sev vietu A finālā.

200 metru A finālā sieviešu konkurencē startēja kanoe airētāja Elīna Ēdole, kura finiša līniju sasniedza sestajā vietā, bet brauciena septītās pozīcijas īpašniece tika diskvalificētā. Šī disciplīna sastāvēja tikai no viena - A fināla - brauciena.

Tikmēr smaiļotājs Mārtiņš Upītis 200 metru distancē B finālā izcīnīja ceturto vietu, kas Eiropas čempionātā viņam deva 13.pozīciju.

Tāpat 200 metru distances B finālā startēja Latvijas kanoe airētājs Romāns Astapovs, kurš finišu sasniedza kā sestais, kopvērtējumā tādējādi tiekot pie 15.vietas.

Kā pēdējais svētdien uz starta 5000 metru distancē devās smaiļotājs Kristaps Zaļupe, kurš A finālā 20 sportistu konkurencē ierindojās 14.pozīcijā.

Savā priekšbraucienā Upītis ierindojās ceturtajā vietā, bet pusfinālā viņš savā braucienā ieņēma sesto vietu. Tikmēr Astapovs savā priekšbraucienā bija ceturtais, bet pusfinālā izcīnīja septīto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu