Ernandess: Mesi ir labāks par Pelē un Maradonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

UEFA Čempionu līgas uzvarētāju "Barcelona" zvaigzne Lionels Mesi ir labāks futbolists par Brazīlijas futbola leģendu Pelē un leģendāro Argentīnas futbolistu Djego Maradonu, uzskata "Barcelona" pussargs Ksavi Ernandess.

Tāpat Ernandess "Barcelona" komandu nosauca par patlaban labāko pasaulē.

"Vēsturē bijušas vairākas lieliskas komandas, kā, piemēram, Brazīlijas izlase ar Pelē sastāvā, Nīderlandes komanda Amsterdamas "Ajax", kad tajā spēlēja Johans Kruifs, un Itālijas komanda "AC Milan" galvenā trenera Arigo Saki vadībā. Tomēr pēdējo 20 gadu laikā "Barcelona" ir labākā komanda uz planētas," mājaslapā "goal.com" citēts pussargs.

"Kas attiecas uz Mesi, tad viņš ir visu laiku labākais spēlētājs. Viņš ir labāks par Pelē, Madaronu un Kruifu. Mēs cenšamies viņu noturēt komandas sastāvā, jo bez Mesi "Barcelona" būtu pavisam cita komanda," atzina Ernandess.

UEFA Čempionu līgas finālspēlē pagājušajā mēnesī pēdējo trīs sezonu Spānijas čempioni "Barcelona" ar 3:1 pārspēja Anglijas čempionvienību Mančestras "United".

Tāpat viņi trešo gadu pēc kārtas triumfēja Spānijas čempionātā.

Jau vēstīts, ka šosezon UEFA Čempionu līgā Mesi guva 12 vārtus, atkārtojot uzbrucēja Rūda van Nīstelroja panākumu. Vienus no šiem vārtiem viņš guva arī Čempionu līgas finālā.

Tikmēr Spānijas čempionāta 33 spēlēs viņš izpildīja 31 precīzu sitienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu