U-19 izlases galvenais treneris Jansons: Puikas ļoti cītīgi strādā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fibaeurope.com

Latvijas U-19 basketbola izlases galvenais treneris Ziedonis Jansons no piektdienas līdz svētdienai trijās pārbaudes spēlēs ar Baltkrievijas U-20 komandu pārbaudīs tālākos rezervistus un izraudzīsies 15-16 basketbolistus, kuri turpinās gatavoties pasaules U-19 pasaules čempionātam, vēsta Latvijas Basketbola savienības (LBS) mājas lapa.

''Puikas ir forši, interesanti un ļoti cītīgi strādā. Trenerim kaifs ar tādiem darboties,'' treneris Jansons pēc darba pirmās nedēļas pats izstaro pozitīvas emocijas un optimismu.

Treniņos piedalījušies 22 basketbolisti, to skaitā arī Kaspars Vecvagars, kura savainotajai rokai ģipsis jau noņemts. ''Kaspars pagaidām bumbu neķer, bet kopā ar mūsu fiziskās sagatavotības treneri Līgu Kļaviņu darbojas individuāli, lai muskuļi neierūsē. Viņam jābūt gatavam ar pilnu jaudu pieslēgties no 14. jūnija, un ceru, ka tā arī notiks.''

Potenciālais līderis Bertāns pievienosies jūnija vidū

Komandai vēl nav pievienojušies trīs puiši, kuri sezonu pavadīja ārzemēs, vēsta portāls basket.lv Tie ir: Edmunds Dukulis un Ojārs Siliņš būšot klāt jaunnedēļ treniņnometnē Kandavā, bet Dāvis Bertāns tiek gaidīts 14. jūnijā, kad sāksies darbs Valmierā.

Treneri uz Kandavas nometni grib vest 15-16 spēlētājus, tas nozīmē, ka šonedēļ būs jāveic nepatīkamais darbs – vairākiem basketbolistiem jāpasaka, ka viņu gaitas šajā komandā beigušās. Jansons ar palīgiem lēmumu pieņems svētdien, pēc trešās spēles ar Baltkrievijas U-20 komandu.

Katram būs iespēja sevi pierādīt

''Lai piedod mūsu atbalstītāji, bet uz šīm spēlēm publiku neaicinu. Nebūs tā, ka ierindā esošie līderi spēlēs pa 35 minūtēm un centīsimies par katru cenu uzvarēt. Centīsimies visiem dot apmēram vienādas iespējas un tad izšķirsimies, kurus atstāt ierindā. Par prieku publikai uzspēlēsim nākamajos mačos un, protams, centīsimies to darīt pasaules čempionātā,'' atklāja Jansons.

Piektdien un sestdien spēles notiks plkst.19 Hanzas vidusskolā, svētdien plkst. 19.30 Rīgas Olimpiskajā centrā (tūliņ pēc sieviešu valstsvienību spēles Latvija - Lietuva).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu