Blūms: Neviens no kluba ar mani nav runājis (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viens no Latvijas labākajiem basketbolistiem Jānis Blūms par algas samazinājumu kluba rindās - «Lietuvos rytas» - uzzinājis no preses un pagaidām neviens no kluba vadības ar viņu nav runājis, sarunā ar portālu TVNET pastāstīja Blūms.

«Par algas samazinājumu neko nezinu. Neviens ar mani par to nav runājis,» viņš sacīja. «Pats par to uzzināju no preses.»

31 gadu vecais saspēles vadītājs/aizsargs pieļauj, ka tuvākajā laikā varētu notikt pārrunas ar «Lietuvos rytas» kluba vadību, kuras risinātu viņa aģents. Blūmam ir spēkā līgums uz vēl vienu gadu.

Blūms arī atzina, ka pagājusī sezona nebija veiksmīga, tāpēc solis par algas samazināšanu varētu būt loģisks. Publiskajā telpā ir izskanējusi informācija, ka «Lietuvos rytas» ir finanšu problēmas, tādēļ klubs cenšas glābt situāciju, piedāvājot spēlētājiem, kam spēkā līgums, algu samazinājumu.

Basketbola aprindās dzirdēts, ka Blūma pakalpojumos ir ieinteresēta Latvijas čempionvienība Rīgas VEF, kuru nākamajā sezonā vairs nepārstāvēs Dairis Bertāns un, visticamāk, arī līderis Ērls Roulends.

Jānis Blūms atklāja, ka ar viņu no Rīgas VEF neviens nav sazinājies, turklāt basketbolistam ir līgumsaistības ar «Lietuvos rytas» komandu.

Pagājušajā sezonā Blūms Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā ULEB Eirolīgā vidēji spēlē guva 5,9 punktus un izpildīja 1,8 rezultatīvas piespēles partneriem. VTB vienotās līgas turnīrā viņš vidēji guva 12,3 punktus, veica 2,1 rezultatīvu piespēli, bet Lietuvas nacionālajā čempionātā izcēlās ar 7,9 punktiem un 1,3 rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā.

Lietuvas čempionātā Blūms savai komandai palīdzēja izcīnīt sudraba godalgas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu