Eglei trešā uzvara Igaunijā, Vārna trešais ''CSI2 Bitsa'' Grand Prix Maskavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jātniece Kristīne Egle sacensībās „Ruila Spring Tour 2011” (CSI1) Igaunijā svētdien izcīnīja trešo uzvaru jauno jātnieku maršrutā ar šķēršļu augstumu līdz 130 cm, šoreiz ar zirgu Concordi, TVNET informē ''Jauno jātnieku skolas'' pārstāve Ilze Jansone.

Andis Vārna, startējot starptautiskās sacensībās „CSI2 Bitsa” Maskavā, arī trešajā dienā izcīnīja godalgotu vietu sacensību galvenajā Grand Prix maršrutā līdz 145 cm ar zirgu Marmoru. Latvijas duets ierindojās trešajā vietā.

Kristīne Egle visās trīs sacensību dienās Igaunijā izcīnīja uzvaras – pirmajās divās dienās ar zirgu Roilu, bet svētdien, trešajā sacensību dienā, ar zirgu Concordi.

Svētdien klasiskajā maršrutā ar vienu pārlēkšanu pamatmaršrutu bez soda punktiem veica trīs dalībnieki, pārlēkšanas maršrutā ātrākā bija Kristīne Egle ar Concordi (36.10 sek / 0 s.p.), Roils (36.60 sek / 4 s.p.) pārlēkšanā vienu šķērsli gāza, tāpēc ierindojās trešajā vietā. Otro vietu izcīnīja Somijas sportiste Emīlija Vato ar zirgu Valentino VI (42.31 sek / 0 s.p.).

Sacensībās startēja sportisti no piecām valstīm – Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas un Krievijas.

Cīnoties spēcīgākā konkurencē Krievijā, viens no Latvijas labākajiem konkūristiem Andis Vārna ar zirgu Marmoru arī trešajā sacensību dienā izcīnīja godalgotu vietu. Pasaules konkūristu reitinga „FEI Rolex Ranking” ieskaites maršrutā „CSI2* Bitsa” Grand Prix mūsu duets izcīnīja trešo vietu (30.61 sek / 4 s.p.).

Pirmo vietu izcīnīja Krievijas sportiste Anna Gromzina ar Pimliko (39.48 sek / 0 s.p.), bet otro vietu vēl viens Krievijas sportists Vadims Konovalovs ar Kamon (49.17 sek / 0 s.p.). Pirmajā sacensību dienā Andis Vārna ar Marmoru izcīnīja ceturto godalgoto vietu, bet otrajā sacensību dienā Latvijas duets ieguva otro vietu.

„FEI Rolex Ranking”Andis Vārna šobrīd ierindojas 232.vietā, kas Latvijai ir augsts sasniegums. Sacensībās „CSI2* Bitsa” bija pārstāvētas piecas valstis, lielākais sportistu skaits no Krievijas, piedalījās arī Baltkrievijas, Moldovas, Lietuvas un Latvijas jātnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu