Hamiltons: Redzēju Ārmstrongu lietojam dopingu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Velobraucēja Lensa Ārmstronga bijušais komandas biedrs Tailers Hamiltons paziņojis, ka viņš redzējis, kā Ārmstrongs sev injicējis dopingu.

''Es redzēju viņu injicējam sev EPO [eritropoetīnu]. Redzēju, kā viņš to injicē vairākas reizes. Mēs visi to darījām vairākkārt,'' CBS atklāja Hamiltons, kurš pats ir diskvalificēts par dopinga lietošanu, vēsta ESPN.

Tikmēr Ārmstronga pārstāvis Marks Fabiani jau noliedzis visas apsūdzības.

''Hamiltons tikai vēlas nopelnīt naudu, izdodot grāmatu. Tagad viņš ir pilnībā mainījis versiju, kuru stāstīja iepriekš. Taču kāre un izsalkums nevar mainīt faktus: Lenss Ārmstrongs ir visvairāk pārbaudītais atlēts sporta vēsturē. 20 gadu laikā viņš izturējis gandrīz 500 testu.''

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Ārmstrongs tiek apsūdzēts dopinga lietošanā. Pašreiz viņš savu velobraucēja karjeru jau ir beidzis, bet savā ''Twitter'' kontā titulētais riteņbraucējs noraidīja Hamiltona paziņojumu.

Atgādinām, ka Ārmstrongs savas karjeras laikā septiņas reizes triumfējis prestižajā "Tour de France" velobraucienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu