Felpss kārtējo reizi noliedz plānus atgriezties peldbaseinā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Visu laiku titulētākais olimpiskais sportists Maikls Felpss sestdien noliedza izskanējušo informāciju, ka viņš apsver iespēju atgriezties sacensībās, lai gatavotos Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

Par iespējamo Felpsa atgriešanos piektdien vēstīja NBC televīzijas kanāls, kas ziņoja, ka Felpsam notikušas «izmaiņas sirdī» un viņš varētu trenēties 2016.gada Olimpiādei.

Ziņu izteikušā žurnālista Pītera Buša tēvs Frenks ir ASV peldēšanas komandas direktors.

Tomēr Felpss šādu informāciju noliedza.

«Kāpēc es saņemu jautājumus par atgriešanos? Vai cilvēki tiešām tic visam, ko redz vai izlasa?» savā tvitera kontā jautāja Felpss. «Pasaulē ir daudz cilvēku, kuri domā, ka viņiem ir «stāsts«.»

Vēl martā, apmeklējot «Laureus World Sports Awards» balvu pasniegšanas ceremoniju, Felpss bija iepriekšējo reizi uzsvēris, ka beidzis karjeru.

Londonas olimpiskajās spēlēs pērn Felpss izcīnīja četras zelta un divas sudraba medaļas. Karjeras laikā amerikānis tika pie 18 olimpiskajiem zeltiem, diviem sudrabiem un divām bronzas medaļām.

Felpss laboja padomju vieglatlētes Larisas Latiņina rekordu, kura savu karjeru noslēdza ar 18 godalgām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu