''Inčukalna pavasarī 2011'' uzvar Aigars Bregže

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1.maijā „Jauno jātnieku skolas” sporta bāzē Inčukalnā atklāta jāšanas sporta sacensību sezona, pirmajās sacensībās visvairāk augstākā kaluma godalgu izcīnīja jātnieks Aigars Bregže. Sacensībās „Inčukalna pavasaris 2011” piedalījās rekordliels zirgu un jātnieku skaits, kopā uz starta svētdien devās 263 sportiskie pāri, TVNET informē organizatori.

„Pagājušo sezonu aizvadīju, strādājot un startējot Holandē, šogad Latvijā esmu startējis vien pāris reizes, biju noilgojies pēc lielām sacensībām. Prieks, ka katrā maršrutā izdevās izcīnīt kādu godalgu, ar vairākiem zirgiem startēju pirmo reizi, paldies zirgu saimniekiem par man doto uzticību,” saka sportists.

Aigars Bregže izcīnīja uzvaru jaunzirgu maršrutā ar zirgu Kapro, zirga saimniece ir Līga Pētersone, trešo vietu maršrutā līdz 110 cm ar Anda Ķeņģes zirgu Ligretto, kā arī dubultuzvaru – pirmo un otro vietu sacensību augstākajā maršrutā līdz 120 cm ar Andas Ķeņģes zirgiem Calibra un Lord Picasso.

„Gribu uzslavēt sacensību rīkotājus, no organizatoriskā viedokļa tiešām grūti kur piesieties un prieks, ka sacensībās startēja tik daudz jātnieku,” par sezonas atklāšanas sacensībām „Inčukalna pavasaris 2011” saka Aigars Bregže.

Sacensības „Inčukalna pavasaris 2011” sasniedza savdabīgu rekordu, jo tajās startēja rekordliels dalībnieku skaits – kopumā uz starta devās 263 sportisti, lielākais dalībnieku skaits bija maršrutā līdz 80 cm, kur par godalgām cīnījās 69 sportiskie pāri.

„Mūsu situācijā nav vairs tik vienkārši uzturēt zirgu, trenēties un vēl atbraukt uz sacensībām, tieši lielais dalībnieku skaits mazajos maršrutos iepriecina īpaši, tas nozīmē, ka mums aug jauna jātnieku paaudze,” saka sportiste un „Jauno jātnieku skolas” valdes locekle Maira Leja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu