"Barcelona" neizmanto iespēju nodrošināt čempionu titulu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aizvadīto divu sezonu Spānijas čempionvienība futbolā "Barcelona" sestdien neizmantoja iespēju priekšlaicīgi nodrošināt trešo čempionu titulu pēc kārtas.

"Barcelona" futbolisti ar 1:2 (1:0) izbraukumā negaidīti piekāpās "Real Sociedad" komandai.

Jau no cīņās pirmajām minūtēm iniciatīva piederēja "Barcelona" komandai, kad pēc Lionela Mesi sitiena bumba lidoja nedaudz garām vārtiem, bet uzreiz pēc tam Nīderlandes izlases pussarga Ibrahima Afelaja sitienu tvēra vārtsargs. Spēles rezultāts tika atklāts cīņas 28.minūtē, kad pašreizējo čempionu spēlētājs Ksavi Ernandess piespēlēja Tjago Alkantaram, kurš trieca bumbu vārtos.

Otrajā puslaikā "Barcelona" laukumā izskatījās pārliecinošāk, tomēr 71.minūtē "Real Sociedad" komandā uz maiņu iznākušais Urugvajas spēlētājs Djego Irfans pārtvēra neprecīzu piespēli, kas bija adresēta vārtsargam, un raidīja to Hosē Manuela Pinto sargātajos vārtos. Jau pēc sešām minūtēm bumba bija mājinieku vārtos, tomēr tiesnesis fiksēja aizmuguri.

"Real Sociedad" nepadevās un 83.minūtē tas atmaksājās, jo pēc Davida Surutusa piespēles uzvaras vārtus guva Ksavi Prieto, palīdzot savai vienībai svinēt pārsteidzošu uzvaru.

Tāpat diezgan pārsteidzošu zaudējumu piedzīvoja karaliskais Madrides "Real", kas savā laukumā ar 2:3 (0:1) piekāpās Saragosas "Real" futbolistiem.

Cīņas rezultāts tika atklāts 41.minūtē, kad Saragosas "Real" labā vārtus guva Anhels Lafita, bet jau otrā puslaika sākumā divu vārtu pārsvaru Saragosas komandai panāca Gavi.

Pēc astoņām minūtēm Serhio Ramoss ar precīzu raidījumu vienus vārtus atguva, taču viesi 77.minūtē atbildēja ar vēl vieniem vārtiem, kad savus otros vārtus mačā guva Lafita. Piecas minūtes pirms spēles beigām Karims Benzemā rezultāta starpību vēlreiz samazināja līdz vieniem vārtiem, taču kaut vai neizšķirta nodrošināšanai ar to izrādījās par maz.

Tikmēr vēl vienā spēlē Madrides "Atletico" izbraukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja Lakorunjas "Deportivo" futbolistus.

Uzvaras vārtus "Atletico" komandai 80.minūtē guva Serhio Agvero.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā pēc šī mača "Barcelona" ar 88 punktiem 34 spēlēs saglabāja pirmo vietu, bet "Real" ar 80 punktiem atrodas otrajā pozīcijā.

Tikmēr stabilā trešajā vietā ar 63 punktiem pašreiz atrodas "Valencia", kas svētdien spēkosies ar "Osasuna" futbolistiem, bet ceturtajā vietā ar 57 punktiem 33 spēlēs ir "Villarreal".

Savukārt "Real Sociedad" ar 41 punktu ir 12.vietā, bet Saragosas "Real" ar 39 punktiem ir pozīciju zemāk.

Līdz čempionāta noslēgumam atlikušas vēl četras spēļu kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu