Riberī vēlas pagarināt līgumu ar «Bayern» (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Francijas futbola izlases malējais pussargs Franks Riberī vēlas pagarināt līgumu ar Vācijas čempionvienību Minhenes «Bayern».

Riberī «Bayern» komandā spēlē jau gandrīz sešus gadus un viņam līgums ar vienību ir līdz 2015.gadam, taču futbolistam nebūtu iebildumu to pagarināt.

«Šeit esmu ļoti laimīgs un kāpēc gan nepagarināt līgumu?» sacījis Riberī.

Ar viņu uz viena viļņa ir arī «Bayern» sporta direktors Matīass Zammerss, kurš ar pussargu drīzumā grasās parakstīt jaunu līgumu.

Francūzis, kurš ir viens no Minhenes fanu mīluļiem, Vācijas čempioniem pievienojās 2007.gada vasarā, pārnākot no Marseļas «Olympique» par 25 miljoniem eiro (17,6 miljoniem latu).

Nacionālajā čempionātā «Bayern» rindās pussargs aizvadījis 154 spēles, gūstot 51 vārtus un veicot 74 rezultatīvas piespēles, un deva neatsveramu ieguldījumu, lai Minhenes vienība šogad iegūtu jau savu 23.Vācijas čempionu titulu.

Tāpat Riberī palīdzēja «Bayern» iekļūt UEFA Čempionu līgas finālā, kur pretī stāsies cita vācu vienība Dortmundes «Borussia». Maču izspēlēs 25.maijā Vemblija stadionā.

«Bayern» iekļuvuši arī Vācijas kausa izcīņas finālā, saglabājot izredzes vienas sezonas laikā izcīnīt trīs titulus, kas būtu vēl nebijis sasniegums vācu futbolā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu