''Capitals'' atspēlējas un 2. papildlaikā pārspēj ''Rangers''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas ceturtajā spēlē Vašingtonas ''Capitals'', kur par vārtsargu treneri strādā Artūrs Irbe, izbraukumā prata atspēlēties un izcīnīja uzvaru otrajā pagarinājumā.

''Capitals'' ar 4:3 pārspēja Ņujorkas "Rangers", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1.

Pēc otrās trešdaļas mājinieki bija pārliecinošā vadībā ar 3:0, taču trešā perioda pirmajās 13 minūtēs ''Capitals'' guva trīs bezatbildes vārtus, panākot neizšķirtu. Divreiz precīzs bija Markuss Johansons.

Pirmajā papildlaikā rezultāts nemainījās, savukārt otrā pagarinājuma 13. minūtē uzvaru viesiem nodrošināja Džeisons Čimera.

Vašingtonas vienības rindās Mihals Neuvirts atvairīja 36 pretinieku metienus, savukārt "Rangers" vārtsargs Henriks Lundkvists tika galā ar 49 sāncenšu raidījumiem.

Citā spēlē Filadelfijas ''Flyers'' izbraukumā bez savainotā Oskara Bārtuļa sastāvā ar 0:1 piekāpās Bufalo ''Sabres'', kas sērijā panāca neizšķirtu 2-2.

Uzvarētājiem Raiens Millers atvairīja visus 32 pretinieku metienus.

Filadelfijas klubs Austrumu konferencē pēc regulārās sezonas ieņēma otro vietu, bet ''Sabres'' septīto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu