Daugaviņš varētu spēlēt vienā maiņā ar Jāgru (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Bostonas «Bruins» varētu debitēt, spēlējot vienā maiņā ar leģendāro čehu uzbrucēju Jaromiru Jāgru, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Tiek vēstīts, ka Daugaviņš spēlēs trešajā maiņā, turklāt centra uzbrucēja pozīcijā. «Senators» sastāvā latvietis darbojās kā kreisās malas uzbrucējs.

Gan 24 gadus vecais Daugaviņš, gan čehu veterāns, kluba jaunieguvums Jāgrs «Bruins» rindās varētu debitēt naktī uz piektdienu, kad Bostonas vienība savā laukumā tiksies ar Ņūdžersijas «Devils» komandu.

Kopā ar viņiem vienā uzbrucēju trijniekā varētu spēlēt Džejs Pandolfo.

«Bruins» ģenerālmenedžeris Pīters Čarelli uzskata, ka Daugaviņš var spēlēt kā centrs. Kārtējo smadzeņu satricinājumu (ceturtais) guvis viens no līderiem Patriss Beržerons, tādēļ komandā ir centra spēlētāju iztrūkums.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Bruins» ar 38 spēlēs nopelnītiem 50 punktiem pašlaik ieņem 4. pozīciju.

Bostonas komanda izcīnījusi uzvaru iepriekšējās divās spēlēs pēc kārtas.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu