Znaroka «Dinamo» «trillerī» zaudē SKA (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas «Dinamo» komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu otrajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālspēlē pēc kārtas.

Sērijas piektajā mačā līgas čempionvienība Maskavas «Dinamo» izbraukumā ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) otrajā pagarinājumā piekāpās Sanktpēterburgas SKA komandai.

Pirmie vārti mačā tika gūti vien 49.minūtē, kad izcēlās viesu uzbrucējs Aleksejs Cvetkovs. Tomēr jau pēc četrām minūtēm, spēlējot vairākumā, izlīdzinājumu panāca Viktors Tihonovs.

Tā kā pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, spēle ievilkās. Arī pirmajā pagarinājumā vārti netika gūti, bet uzvaru cīņas 99.minūtē izrāva Tonijs Mortensons, kurš ar ķermeni pielaboja Tihonova mestu ripu.

Sērijas pirmajos trijos mačos Maskavas «Dinamo» komanda izcīnīja uzvaras, bet tagad piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas. Sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas klubs saglabāja vadību ar 3-2.

Nākamā spēle pirmdien atkal tiks aizvadīta Maskavā.

Kā ziņots, Austrumu konferences finālsērijā pašlaik latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā divkārtējā līgas čempionvienība Kazaņas «Ak Bars» ar 3-1 uzvar Čeļabinskas «Traktor».

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu