LBS sarosās spodrināt basketbola slavu (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Basketbola savienība (LBS), par sadarbības partneri iegūstot alus darītavu "Baltika'', cer celt Latvijas basketbola popularitāti. Lai to sasniegtu, LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps un Latvijas basketbola līgu (LBL) direktors Ralfs Pleinics sola sākt pašu mājās līdz šim nebijušu akciju.

Vienošanās parakstīta uz šo sezonu, taču abas puses cer, ka sadarbība būs ilga. Tā ietver saistības ar profesionālo līgu, kā arī amatieru līgu.

"Darbu sākam uzreiz,'' tūdaļ pēc parakstītā līguma sacīja Pleinics. ''Esam ieguvuši sadarbības partneri, kuru uzskatām par draugu. Sadarbība tiks vērsta uz investīcijām - akcijām ar skatītājiem,'' atklāj Latvijas basketbola līgu direktors.

Viņš par ļoti būtisku uzskata basketbola slavas spodrināšanu, kas, kā zināms, pēc ''baigās vasaras'' ieguva negatīvu nokrāsu.

''Mēģināsim papildināt skatītāju rindas zālēs.

Tās jau šobrīd lēnām, lēnām pieaug, bet mēs gribam šo līkni paaugstināt vēl vairāk.''

Jāatzīmē, ka ar LBL vienošanās ir līdz šīs sezonas beigām, bet ar Amatieru basketbola līgu (ABL) uz vienu kalendāro gadu. 

Pašlaik LBS vadība neatklāj, ar kādiem ieročiem domā celt iepriekš sagrauto basketbola slavu, jaunumus solot tuvākajā laikā. Vien ziņo, ka LBL ietvaros līdzjutējiem

tiks rīkotas dažādas aktivitātes, kuru laikā būs iespējams laimēt vērtīgas balvas.

"Baltikas'' logotips turpmāk būs visās zālēs, kurā notiks LBL pirmās divīzijas spēles, tāpat logo rotās spēlētāju un tiesnešu formas tērpus.

Tikmēr Šneps norādīja, ka ieguvēji sadarbības rezultātā būšot visi. ''Iegūs gan basketbolisti, gan visi, kas seko līdzi basketbolam. LBS izstrādāja interesantu projektu, un "Aldaris'' ("Baltika'' oficiālais pārstāvis Latvijā) atsaucās. Lai realizētu savus mērķus, mūsu ass būs alus darītava "Baltika''."

A/s "Aldaris'' izpilddirektors Tomass Panteli lepni paziņoja, ka līdz ar šo vienošanos Latvijā lielākā alus darītava tagad aptver visus Latvijas populārākos sporta veidus - futbolu, hokeju un basketbolu.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu