Jātnieks Vārna ar uzvaru sāk starptautisko sacensību sezonu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas labākais jātnieks šķēršļu pārvarēšanas disciplīnā Andis Vārna veiksmīgi sācis starptautisko sacensību sezonu, svētdien Slovēnijas pilsētā Celjē ar zirgu Marmoru izcīnot 2. vietu CSI2 Celje galvenajā ''Grand Prix'' maršrutā līdz 145 cm, TVNET informē sporta kluba ''Quattro'' pārstāve Ilze Jansone.

''Pirmajā maršrutā, kurā šeit, Slovēnijā startēju, - uzvarēju, neesmu māņticīgs, bet ceru, ka tā ir laba zīme. Esmu lepns, ka varēju startēt arī galvenajā sacensību maršrutā. Marmors ''Grand Prix'' cīnījās un centās par 150%, viņš ir lieliskā formā, viņš grib lēkt, un liekas, ka viņam patīk arī uzmanība un publikas ovācijas, kas tiek godalgoto vietu ieguvējiem,'' saka sportists.

Lai startētu ''Grand Prix'' maršrutā, kas ir šķēršļu pārvarēšanas sacensību grūtākais un prestižākais maršruts, sportisti cīnījās par kvalifikāciju divās iepriekšējās sacensību dienās.

Pirmajā sacensību dienā Latvijas duets startēja nekļūdīgi un izcīnīja pirmo vietu, otrajā sacensību dienā viena kārtiņa krita – 4 soda punkti un 45 dalībnieku konkurencē 20. vieta, tomēr galvenais uzdevums – kvalifikācija ''Grand Prix'' - tika izpildīts.

Vārna ar savu zirgu Marmoru, SIA ''Līksna V'' zirgu Pokeru un SIA ''Kurzemes Sēklas'' zirgu Irasir sacensībās CSI2 Celje Slovēnijā startēs arī nākamajā nedēļas nogalē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu