Rastorgujevs atkārto karjeras labāko rezultātu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs ceturtdien Norvēģijā izcīnīja desmito vietu Pasaules kausa (PK) septītā posma desmit kilometru sprinta sacensībās, atkārtojot savas karjeras labāko sasniegumu PK tūrē.

24 gadus vecais Rastorgujevs divās šautuvēs pieļāva vienu kļūdu, finišu sasniedzot pēc 26 minūtēm un 36,5 sekundēm.

No uzvarētāja norvēģa Tarjeija Bē alūksnietis atpalika par 52 sekundēm.

Otro vietu šajās sacensībās izcīnīja kopvērtējuma līderis Martēns Furkads no Francijas, kurš no uzvarētāja atpalika par nieka 0,1 sekundi. Savukārt bronzas medaļu ieguva ukrainis Andrijs Derizemļa.

Iepriekš desmito vietu Rastorgujevs izcīnīja pagājušā gada nogalē. To viņš paveica 12,5 kilometru iedzīšanas sacensībās.

Cits Latvijas biatlonists Artūrs Koļesņikovs divās šaušanās pieļāva četras kļūdas un finišēja priekšpēdējā, 93. pozīcijā. No uzvarētāja viņš atpalika par 5 minūtēm un 32,2 sekundēm.

Savukārt Edgars Piksons divās šautuvēs pieļāva četras kļūdas un sacīkstēm izstājās.

Pasaules kausa kopvērtējumā Rastorgujevs ar 120 punktiem pacēlās uz 43. vietu. Līderpozīcijā ar 898 punktiem atrodas jau pieminētais Furkads.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu