VEF pēc sekmīga snieguma ceturtajā ceturtdaļā pārliecinoši pieveic "Valmieru" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

"MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē, pateicoties sekmīgam sniegumam ceturtajā ceturtdaļā, piektdien "VEF Rīga" ar rezultātu 79:58 (21:19, 14:19, 15:10, 29:10) izbraukumā pieveica citu Latvijas komandu "Valmiera".

Šajā mačā vēl pēc trešās ceturtdaļas "VEF Rīga" atradās vadībā tikai ar 50:48, bet pēdējā ceturtdaļā neatstāja pretiniekiem ne mazākās cerības uz panākumu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 18 gūtajiem punktiem bija Artjoms Parahovskis, ar 17 punktiem izcēlās Božans Bakičs, bet desmit punkti bija Gata Jahoviča kontā.

Tikmēr "Valmiera" komandai ar 13 punktiem palīdzēja Pāvels Veselovs.

Šī abām komandām bija otrā savstarpējā spēle šosezon. Pirmajā apļa mačā pašā sezonas sākumā "VEF Rīga" uzvarēja savā laukumā ar rezultātu 59:44.

BBL kopvērtējumā joprojām abas komandas atrodas diametrāli pretējās pozīcijās - "VEF Rīga" ar 13 uzvarām 15 spēlēs nostiprinājusies līderpozīcijā, bet "Valmiera" uzvarējusi tikai vienā no 18 mačiem, kas tai dod pēdējo, 12.pozīciju.

Kā ziņots, arī otrajā vietā pašlaik atrodas Latvijas komanda - "Ventspils". Ventspilnieki ceturtdien ar 82:64 izbraukumā pieveica Igaunijas komandu Tallinas TTU/"Kalve" un šosezon tikuši pie 11 uzvarām 15 spēlēs.

Kā ziņots, BBL elites divīzijas regulārajā čempionātā 12 komandas aizvadīs divu apļu turnīru, bet pēc tam labākās sešas iekļūs izslēgšanas cīņās, kur tām pievienosies spēcīgākie Lietuvas klubi Viļņas "Lietuvos rytas" un Kauņas "Žalgiris".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu