"Ventspils" Izaicinājuma kausa mačā piekāpjas "Dolphins" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Zaudējumu Eiropas Izaicinājuma kausa otrā posma spēlē otrdien piedzīvoja "Ventspils" basketbolisti, kas izbraukumā ar 75:77 piekāpās Norčēpingas "Dolphins" komandai no Zviedrijas.

Mača pirmajā ceturtdaļā viesi ieguva pat astoņu punktu pārsvaru, tomēr līdz pārtraukumam rezultatīvāk darbojās "Dolphins" basketbolisti, kas atpūtā devās ar +5 (46:41).

Trešās ceturtdaļas vidū mājinieku pārsvars sasniedza arī 10 punktus, tomēr piecas minūtes līdz pamatlaika beigām vadību atkal pārņēma "Ventspils" 66:65. Atlikušajā laikā laukumā risinājās līdzīga spēkošanās, tomēr mača izskaņā pārāki izrādījās Zviedrijas kluba basketbolisti, izcīnot uzvaru ar 77:75.

Zaudētājiem Jānis Strēlnieks guva 14 punktus un izpildīja sešas rezultatīvas piespēles, bet vēl četri spēlētāji guva 10 punktus. Savukārt mājinieku sastāvā ar 21 punktu izcēlās Endrjū Mičels.

Nākamo spēli Latvijas klubs aizvadīs 1. februārī izbraukumā pret Francijas komandu Denkerkas "BCM Gravelines".

Otrā posma pirmajā spēlē "Ventspils" ar 100:65 sagrāva Lisabonas "Benfica" no Portugāles.

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās divas vienības. Visas izslēgšanas spēļu dalībnieces noskaidrosies pēc divu apļu izspēles. 

Kā ziņots, pirmā posma apakšgrupu turnīrā Latvijas klubs sešās spēlēs izcīnīja četrus panākumus un B grupas kopvērtējumā ieguva pirmo vietu, iekļūstot labāko 16 komandu skaitā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu