"VEF Juniora" basketbolisti revanšējas "Turībai"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Trešdien Latvijas basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē "VEF Juniors" izbraukumā ar 82:71 pārspēja biznesa augstskolas "Turība" vienību, revanšējoties par iepriekšējā tikšanās reizē piedzīvoto zaudējumu.

Spēles pirmajā puslaikā laukumā risinājās līdzīga cīņa un vadībā atradās gan viena, gan otra komanda, taču pārtraukumā ar +5 devās "VEF Juniors" (33:38).

Otrajā spēles daļā viesiem tomēr izdevās pierādīt savu pārākumu, kā rezultātā tika izcīnīta uzvara ar 82:71.

Uzvarētājiem Bojans Bakičs guva 25 punktus, bet Gata Jahoviča kontā 18 punkti un 10 atlēkušās bumbas. Tikmēr "Turības" sastāvā ar 16 punktiem izcēlās Arnis Servuts.

Abu komandu pirmajā savstarpējā mačā ar 80:53 uzvarēja "VEF Juniors", bet otrajā cīņā ar 84:73 pārāki bija "Turības" basketbolisti.

Pēc šīs spēles "VEF Juniors" ar deviņām uzvarām 14 aizvadītajās spēlēs ieņem trešo vietu, bet "Turība" 15 mačos tikusi pie trīs panākumiem, kas turnīra tabulā dod septīto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu