"Ventspils" Izaicinājuma kausa otro posmu sāk ar uzvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BK "Ventspils"

Pārliecinošu uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausa otrā posma pirmajā K grupas spēlē otrdien izcīnīja "Ventspils" basketbolisti, kas savā laukumā ar 100:65 sagrāva Lisabonas "Benfica" no Portugāles.

Mača sākums labāks izdevās viesiem, kas ieguva arī 11 punktu pārsvaru, tomēr "Ventspils" veiksmīgāk aizvadīja ceturtdaļas izskaņu, pietuvojoties līdz -4 (27:31).

Otrās ceturtdaļas sākumā pēc Jāņa Strēlnieka precīzā metiena laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu (34:34), bet līdz pārtraukumam spēja iekrāt deviņu punktu pārsvaru (50:41).

Pēc atpūtas "Ventspils" basketbolisti ar sekmīgu aizsardzību apgrūtināja viesu iespējas gūt vieglus punktus, kamēr paši iegūto handikapu palielināja (73:49).

Arī noslēdzošajās desmit minūtēs notikumus laukumā kontrolēja Latvijas kluba spēlētāji, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 100:65.

"Ventspils" - Lisabonas "Benfica" 100:65 (27:31, 23:10, 23:8, 27:16)

Uzvarētājiem Ingus Bankevics guva 26 punktus, bet Jāņa Strēlnieka kontā 14 punkti un 10 rezultatīvas piespēles. Savukārt viesu rindās Gregorijs Dženkins izcēlās ar 16 punktiem.

Citā K grupas mačā Francijas komanda Denkerkas "BCM Gravelines" uzņems Norčēpingas "Dolphins" basketbolistus.

Nākamo spēli Ventspils komanda aizvadīs 25. janvārī, kad izbraukumā spēkosies ar Zviedrijas vienību "Dolphins".

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās divas vienības. Visas izslēgšanas spēļu dalībnieces noskaidrosies pēc divu apļu izspēles. 

Kā ziņots, pirmā posma apakšgrupu turnīrā Latvijas klubs sešās spēlēs izcīnīja četrus panākumus un B grupas kopvērtējumā izcīnīja pirmo vietu, iekļūstot labāko 16 komandu skaitā.

Līdz ar to BK "Ventspils'' vienība jau sasniegusi kluba vadības uzstādīto mērķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu