Girgensonam vārtu guvums komandas uzvarā (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rochester Americans

Savus trešos vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačos šosezon piektdien guva latviešu uzrucējs Zemgus Girgensons, palīdzot Ročestras «Americans» komandai ar 5:2 (0:0, 2:0, 3:2) izbraukumā pieveikt Ebotsfordas «Heat» hokejistus.

Girgensons otrās trešdaļas astotajā minūtē palīdzēja «Americans» vienību izvirzīt vadībā ar rezultātu 2:0. Latvietis izdarīja divus metienus pa vārtiem un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Šīs sezonas 27 regulārā čempionāta spēlēs Girgensons tagad guvis trīs vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

«Americans» hokejisti ar 32 spēlēs nopelnītiem 37 punktiem pakāpās uz astoto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Kā zināms, Girgensons netika atlaists palīgā Latvijas U-20 izlasei pašlaik Krievijas pilsētā Ufā notiekošajā pasaules čempionātā. Girgensonam, kurš šovasar kļuva par visaugstāk izvēlēto Latvijas hokejistu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā, ir līgums ar Bufalo «Sabres» komandu, bet kluba vadība nevēlējās palaist uzbrucēju uz turnīru.

Līdz janvāra vidum diskvalifikācijas dēļ Oklahomsitijas «Barons» komandai nevar palīdzēt latviešu uzbrucējs Kristiāns Pelšs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu