Girgensona pārstāvētajai «Americans» vienībai panākums rezultatīvā AHL mačā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rochester Americans

Uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcīnīja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda, kas izbraukumā rezultatīvā cīņā ar rezultātu 6:2 (1:0, 3:1, 2:1) pārspēja Adirondakas «Phantoms» vienību.

Šajā mačā Girgensons izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

18 gadus vecais Girgensons pašlaik ir otrs jaunākais AHL spēlētājs.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Americans» ar 11 punktiem astoņās spēlēs pašlaik ieņem ceturto vietu, bet cita latviešu uzbrucēja Kristiāna Pelša pārstāvētā Oklahomasitijas «Barons» komanda ar sešiem punktiem sešās cīņās atrodas devītajā pozīcijā.

Kā ziņots, Girgensonam, kurš šovasar kļuva par visaugstāk izvēlēto Latvijas hokejistu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā, ir līgums ar Bufalo «Sabres» komandu.

Savukārt Pelšs «Barons» sastāvā līdz šim ticis tikai divās no sešām komandas spēlēm.

NHL lokauta laikā «Barons» komandā spēlē arī vairāki Edmontonas «Oilers» līderi, tāpēc Pelšam varētu rasties problēmas ar nostiprināšanos sastāvā.

Noslēdzoties līdzšinējam kolektīvajam līgumam, 15.septembrī sākās NHL lokauts, un pašlaik oficiāli ir atceltas visas līdz 30.novembrim ieplānotās spēles.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu