Pelšs ar uzvaru debitē AHL čempionātā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar uzvaru Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionātā sestdien debitēja jaunais latviešu uzbrucējs Kristiāns Pelšs, kurš palīdzēja Oklahomasitijas «Barons» vienībai ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:1, 1:1) izbraukumā pārspēt Leikerijas «Monsters» hokejistus.

Pelšs, kurš nebija pieteikts piektdien aizvadītajai jaunās sezonas pirmajai spēlei, šoreiz izdarīja vienu metienu pa vārtiem un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā «Barons» komandā spēlēs arī vairāki Edmontonas «Oilers» līderi, tāpēc Latvijas uzbrucējam varētu rasties problēmas ar nostiprināšanos sastāvā.

Citā mačā pirmo zaudējumu šosezon piedzīvoja cita jaunā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda, kas ar 1:3 (0:2, 1:0, 0:1) izbraukumā atzina Toronto «Marlies» vienības pārākumu.

Girgensons cīņas gaitā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes, kuru izciešanas laikā «Marlies» guva savus trešos vārtus, un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Jāizceļ, ka 18 gadus vecais Girgensons pašlaik ir otrs jaunākais AHL spēlētājs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu