Vinokurovs izsolē pārdos savu velosipēdu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Londonas olimpisko spēļu čempions individuālajā grupas braucienā Aleksandrs Vinokurovs no Kazahstānas izsolē pārdos savu velosipēdu, ar kuru Londonā izcīnīja zelta medaļu.

Izsoles gaitā Vinokurovs par velosipēdu plānojis saņemt ne mazāk par 50 00 ASV dolāru (28 600 latu). Šo summu riteņbraucējs plānojis ziedot bērnunamiem.

«Velosipēds ir skaists un ātrs. Esmu nolēmis, ka šo velosipēdu pārdošu izsolē, kas varētu notikt septembra sākumā,» aģentūrai «Interfax» pastāstīja Vinokurovs. «Domāju, ka šāds velosipēds, ar kuru izcīnīta olimpiskā zelta medaļa, maksā vismaz 50 000 dolāru.»

«Domāju, ka mani draugi Astanā un Almatos gatavi piedalīties izsolē. Jo vairāk naudas saņemšu, jo vairāk pārskaitīšu bērnunamiem,» piebilda Vinokurovs.

38 gadus vecā Vinokurova izcīnītā zelta medaļa Kazahstānai bija pirmā Londonas olimpiskajās spēlēs. Olimpiādes turpinājumā šīs valsts sportisti tika pie vēl sešiem zeltiem, kā arī vienas sudraba un piecām bronzas medaļām.

Savukārt Vinokurovs pēc uzvaras Londonas olimpisko spēļu grupas braucienā paziņoja par karjeras beigām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu