Lūsiņš iziet pārbaudes laiku Šuplera vadītajā «Donbass» (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas vārtsargs Edgars Lūsiņš uz pārbaudes laiku atrodas slovāku speciālista Jūliusa Šuplera vadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Doņeckas «Donbass», TVNET atklāja pats sportists.

Pašlaik 27 gadus vecais hokejists iziet pārbaudes laiku un, iespējams, parakstīs ar Ukrainas klubu, kas ir KHL jaunpienācējs, līgumu.

«Donbass» vienībā par vārtsargu treneri strādā pazīstamais Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Pārbaudes laika līgumi pašlaik ar «Donbass» ir zviedram Ērikam Ersbergam, kurš ar Ufas «Salavat Julajev» ir Gagarina kausa ieguvējs, kā arī Slovākijas valstsvienības vārtsargam Jānam Laco. Viņš kļuva par šā gada pasaules čempionāta labāko vārtsargu.

Savas karjeras laikā Lūsiņš pārstāvējis Rīgas «Dinamo» komandu, kad tolaik par vārtsargu treneri Latvijas vienībā strādāja Naumovs.

Jaunajā KHL sezonā «Donbass» spēlēs vienā divīzijā (Bobrova) ar Rīgas «Dinamo», čempionvienību Maskavas «Dinamo», Sanktpēterburgas SKA, Čehovas «Vitjaz», Bratislavas «Slovan» no Slovākijas un Čehijas vienību Prāgas «Lev».

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu