Felpss gandrīz neiekļūst 400 metru peldējuma finālā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Astoņkārtējais Pekinas olimpisko spēļu čempions Maikls Felpss no ASV sestdien gandrīz neiekļuva Londonas Olimpiādes finālsacensībās 400 metru kompleksajā peldējumā.

Priekšsacīkstēs Felpss savā peldējumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu četras minūtes un 13,33 sekundes, tomēr vēlāk izrādījās, ka starp visiem sportistiem tas bija tikai astotais labākais rezultāts.

400 metru distancē kompleksajā peldējumā pusfināli nenotiek, bet finālam kvalificējās astoņi labākie peldētāji, līdz ar to Felpss ar pēdējo rezultātu tomēr iekļuva finālā, kas notiks sestdienas vakara sesijā.

Uzvaru priekšsacīkstēs ar rezultātu četras minūtes un 10,01 sekunde izcīnīja Japānas peldētājs Kosuke Hagino.

Tikmēr 100 metru tauriņstilā sievietēm jaunu olimpisko rekordu priekšsacīkstēs sestdien sasniedza amerikāniete Dana Volmere, kura finišēja pēc 56,25 sekundēm.

Savukārt priekšsacīkstēs 400 metru distancē brīvajā stilā vīriešiem fiasko cieta Teivans Parks no Dienvidkorejas, kurš gan izcīnīja uzvaru savā peldējumā, tomēr uzreiz pēc finiša tika diskvalificēts par pāragru startu.

Līdz ar to Parkam neizdosies aizstāvēt pirms četriem gadiem Pekinā izcīnīto olimpiskā čempiona titulu šajā distancē.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu