Notiks mini futbola turnīrs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 31. maijā, Murjāņu Sporta ģimnāzijas stadionā sāksies starptautisks mini futbola turnīrs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām «Seni Cup Latvija 2012», kurā piedalīsies 13 komandas no visas Latvijas sociālās aprūpes un dienas centriem.

Turnīra atklāšanas parādē 31. maijā plkst. 12.00 Murjāņu Sporta gimnāzijas stadionā piedalīsies arī Latvijas Futbola federācijas masu futbola speciālists Aivars Vaivods: «Latvijas Futbola federācija ļoti augstu novērtē «Seni Cup» ikgadējo futbola turnīru un SIA «Bella Rīga» ieguldīto darbu pasākuma organizēšanā sešu gadu garumā, kas ļauj šiem cilvēkiem ne tikai attīstīt fiziskās īpašības un izkopt futbola prasmes, bet arī veic nozīmīgu sociālo funkciju.»

Turnīrā piedalās divas komandas no dienas aprūpes centriem – DC «Saime» un DC «Saldus» un vienpadsmit komandas no valsts sociālās aprūpes centriem VSAC Vidzeme filiāle «Rauna», VSAC Kurzeme filiāles «Iļģi», «Veģi», «Dundaga», VSAC Zemgale filiāles «Jelgava», «Iecava», «Ķīši», «Īle», «Ziedkalne», VSAC Latgale filiāles «Mēmele»un «Krastiņi».

Tradicionāli «Seni Cup Latvija 2012» turnīra uzvarētāju komanda dosies uz starptautisko «Seni Cup» turnīra finālu Polijas pilsētā Toruņā, kas šogad notiks no 3. līdz 5. jūlijam, kurā piedalīsies komandas no Polijas, Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Vācijas, Čehijas, Slovākijas un Ungārijas.

«Cilvēki ar īpašām vajadzībām ir tā sabiedrības daļa, par kuru veseli cilvēki ikdienā iespējams pat nenojauš, tāpēc mēs vēlamies dot viņiem iespēju socializēties, būt aktīviem un justies kā pilnvērtīgiem sabiedrības locekļiem,» stāsta SIA Bella Rīga valdes priekšsēdētāja Ruta Dziļuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu