"Ņeftehimik" pārbaudes spēlē ar "Amur" piedalās Vilkoits un Kerčs (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jeff Vinnick/HHOF-IIHF Images

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņekamskas "Ņeftehimik" pārbaudes spēlē ar Habarovskas "Amur" komandu trešdien laukumā devās arī jaunie Latvijas uzbrucēji Raimonds Vilkoits un Aleksandrs Kerčs juniors, vēsta portāls "icebox.lv".

"Volvo" ledus hallē Rīgā notikušajā mačā, kurā "Ņeftehimik" piekāpās Latvijas izlases spēlētāju Mārtiņa Cipuļa un Alekseja Širokova pārstāvētajai Habarovskas "Amur" vienībai ar rezultātu 1:3, Kerčs nospēlēja divas trešdaļas, bet Vilkoits - vienu.

Kā ziņots, tikai otrdienas pēcpusdienā Rīgas "Dinamo" komanda oficiāli paziņoja, ka tā Vilkoitu nosūtījusi uz jauniešu komandu "Rīga", kas gaidāmajā sezonā spēlēs Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Abi Latvijas hokejisti reāli nepretendē uz vietu KHL vienībā, taču "Ņeftehimik" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs piekritis viņus notestēt kaujas apstākļos ar domu nākotnē ieteikt uzbrucējus "Ņeftehimik" fārmklubam.

Tikmēr Cipulis darbojās "Amur" komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, pie rezultativitātes punktiem netiekot, bet Širokovs šoreiz spēlē nepiedalījās.

Kā ziņots, šī "Ņeftehimik" komandai bija trešā pārbaudes spēle Rīgā. Sākotnēji tā ar 2:3 piekāpās Georgija Pujaca pārstāvētajam KHL klubam Novosibirskas "Sibirj", bet pirmdien ar 2:5 zaudēja Rīgas "Dinamo" vienībai.

Savukārt "Amur" komandai šī bija pirmā pirmssezonas pārbaudes spēle. Nākamajā mačā tā piektdien Tukumā spēkosies ar "Dinamo" vienību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu