Rīgas ''Dinamo'' treneri atskaita Pečuru un Bergkvistu (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' treneru korpuss gatavošanās ciklā jaunajai KHL sezonai no sastāva atskaitījis Latvijas izlases uzbrucēju Sergeju Pečuru, zviedru Kenetu Bergkvistu, kā arī Ēriku Ozollapu, informē klubs.

''Visi trīs spēlētāji Rīgas ''Dinamo'' treniņnometnē bija ieradušies uz pārbaudes laiku un ar savu sniegumu nespēja pārliecināt trenerus par noderību komandai,'' teikts kluba oficiālajā paziņojumā.

Uzreiz pēc atgriešanās no treniņnometnes pirmā posma Valmierā tika atbrīvots arī jaunais krievu uzbrucējs Igors Birjukovs, kurš jau svētdien devās mājup uz Maskavu.

Savukārt uzbrucēji Juris Upītis un Raimonds Vilkoits tika nosūtīti uz jauniešu komandu HK ''RĪGA''.

Pirmdien Rīgas ''Dinamo'' aizvadīja pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli, kurā no augstāk minētajiem spēlētājiem piedalījās vienīgi Bergkvists.

Kā ziņots, ''Volvo'' ledus halles arēnā rīdzinieki ar 5:2 pieveica bijušā Latvijas izlases konsultanta Vladimira Krikunova trenēto Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu