Galviņš: norvēģi bija labāki un sākumā mūs pārsteidza (4)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlases stabilākais aizsargs Guntis Galviņš pēc sestdien pasaules čempionātā Stokholmā piedzīvotā zaudējuma ar 0:3 Norvēģijai sacīja, ka pretinieki bijuši labāki un spēles sākumā pārsteiguši ar lielāku ātrumu.

«Viņi bija labāki un viss. Iznāca gatavi visiem trīs periodiem, sākumā pārsteidza ar lielāku ātrumu, bet mēs netikām līdzi,» zaudējuma iemeslus skaidroja aizsargs. Pirmajā periodā Latvijas izlase ielaidusi arī muļķīgus vārtus, taču arī pēc tam Norvēģija turpinājusi spēlēt savu spēli, kamēr Latvijas izlase vairāk aizsargājusies.

Galviņš uzskata, muļķīgi būtu domāt, ka Latvijas izlases sniegumu iespaidoja fakts, ka šī bijusi agrā spēle, un tāpēc nav sanācis sākums. «Kas tas par jautājumu? Visi bija pamodušies, visi spēlēja, viņi bija labāki un viss,» strikti noskaldīja aizsargs.

Aizsargs arī uzsvēra, ka zaudējums nav laupījis Latvijas izlases izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā un turnīrs komandai turpinās. «Ejam tālāk un spēlējam, nekas nav zaudēts, viss iet uz priekšu. Viena neveiksmīga spēle vēl neko nenozīmē. Cerība ir - jāuzvar pret dāņiem un pret zviedriem jāgūst punkti, tas arī viss,» nākamo spēļu uzdevums komandai ir skaidrs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu