Džordans nemēģinātu savā komandā pārvilināt NBA zvaigznes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Čikāgas ''Bulls'' līderis Maikls Džordans, kurš kopā ar komandu izcīnījis sešus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona titulus, norādīja, ka viņš necenstos pie sevis pārvilināt labākos spēlētājus.

''Es nekad nebūtu teicis Larijam [Bērdam] un Maģiskajam [Džonsonam]: ''Spēlēsim kopā.'' Es labāk mēģinātu viņus pārspēt. Taču pašreiz viss ir savādāk. Es nevaru teikt, ka sliktāk, jo spēlētājiem tā ir iespēja,'' teica Džordans.

Tikmēr bijušais basketbolists Čārlzs Bārklijs atzina, ka Lebrons Džeimss nav salīdzināms ar Džordanu, jo Maiami ''Heat'' tomēr uzskatāma par Dveina Veida komandu, savukārt Čikāgas ''Bulls'' bija Džordana komanda, vēsta ESPN.

Maiami vienībā 25 gadus veicas Džeimss spēlēs kopā ar divām citām līgas superzvaigznēm - Dveinu Veidu un Krisu Bošu. Visi trīs spēlētāji noslēguši vienošanos uz sešām sezonām.

NBA čempionātā Maiami "Heat" uzvarēja pirms četriem gadiem - 2006. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu