Latvijas spēkavīru pāru čempionātā uzvar brāļi Kazeļņiki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2010. gada Latvijas atklātajā spēkavīru čempionātā pāriem svētdien uzvarēja brāļi Agris un Ivars Kazeļņiki.

Atlēti bija sadalījušies pāros, lai rādītu sadarbību un atbalstu. Artis Plivda/Mareks Leitis, Agris un Ivars Kazeļņiki, Māris Blumfelds/Oskars Brugemanis, Rolands Fersters/Mareks Jēkabsons un Kuldīgas publikas mīluļi Māris Rozentāls/Dainis Zāģeris bija Latvijas dalībnieku pāri, bet kā viesi startēja spēcīgie lietuvieši Alvids Braždzus un Sauļus Brusoks.

Atlētu pāri sacentās sešos vingrinājumos: Triobet pulkstenis (Konana aplis) ~340 kg, summā, G4S baļķa celšana divatā 220 kg, Vivacolor krucifikss, laiku summa, Siltums Jums/Līvu alus nēšu nešanas stafete (380 kg, 2x25 m distancē), JS&J Ūdensmeistars auto celšana no zemes, reižu summa, Elvi/Elsana kombinācija - akmeņu celšana (100, 120, 140, 160 un 180 kg)+ 175 kg vairoga nešana 4x10 m.

Latvijas atklātā spēkavīru pāru čempionāta rezultāti

1. Agris Kazeļņiks/Ivars Kazeļņiks 26

2. Artis Plivda/Mareks Leitis 25,5

3. Māris Rozentāls/Dainis Zāģeris 23

4. Alvids Brazdžius/Saulius Brusoks 23

5. Oskars Brugermanis/Māris Blumfelds 15

6. Mareks Jēkabsons/Rolands Festers 12,5

''Publika bija lieliska, par spīti lietum. Atlēti bija pelnījuši šo lielisko atbalstu, gan parādot azartisku cīņu, gan pēc smagās iepriekšējās dienas karstajā saulē Preiļos šodien uzrādot teicamus rezultātus. Paldies arī Kuldīgas uzņēmumiem, kas atbalstīja šīs sacensības,'' visu balsi norunājis, pēc sacensībām komentēja pasākuma vadītājs Raimonds Bergmanis.

Nākamnedēļ Gulbenē būs pēdējais Latvijas spēkavīru čempionāta posms, kur atlēti sacenšas par kopvērtējuma punktiem un sezonas noslēgumā desmit labākie cīnīsies finālā divās dienās Ventspilī un Ikšķilē.

No 28. jūnija Latvijas spēkavīru čempionāta posmus sākusi rādīt Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT), parādot visus posmus to secībā. Nākamais raidījums pirmdien, 19. jūlijā, kad rādīs Valmieras posmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu