Šuplers kļuvis par Doņeckas «Donbass» galveno treneri (13)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijā labi pazīstamais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers apstiprināts par Ukrainas kluba Doņeckas «Donbass» galveno treneri, kas nākamajā sezonā vēlas spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

Šupleru kā jauno «Donbass» galven

«Apsveicu visus »Donbass« komandas līdzjutējus, kuri redzēs KHL spēles,» izteicās Šuplers. «Katra spēle - tas ir notikums. Mūsu spēlētāji centīsies iepriecināt komandas atbalstītājus. Nesapņosim par kaut kādiem sasniegumiem, bet vienkārši strādāsim.»

Tiesa, «Donbass» komanda pagaidām vēl nav oficiāli apstiprināta dalībai KHL čempionātā.

Līdzšinējais «Donbass» galvenais treneris Aleksandrs Kuļikovs kļuva par Ukrainas valstsvienības galveno treneri.

Kā ziņots, Ukrainas izlase aizvadītajā nedēļas nogalē samērā negaidīti zaudēja vietu pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrā.

Piecās spēļu kārtās Ukraina tika vien pie trim punktiem, paliekot pēdējā, sestajā pozīcijā. To par diviem punktiem apsteidza Lielbritānija.

Šosezon «Donbass» pirmā komanda piedalījās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā, kurā regulārajā sezonā uzvarēja Rietumu konferencē. Savukārt izslēgšanas cīņās tā konferences finālā ar 0-4 piekāpās Ņeftekamskas «Toros» vienībai.

«Donbass» savā oficiālajā «Twitter» profilā pavēstījusi, ka komandas budžets nākamajā sezonā būs apmēram 20 miljoni ASV dolāru (10,7 miljoni latu).

Tāpat šoruden tiks prezentēts «Donbass» komandas jaunās ledus halles projekts. Paredzams, ka tā būs lielākā halle KHL.

o treneri pirmdien prezentēja kluba prezidents Boriss Koļesņikovs.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu