"Barcelona" - "Chelsea" pirmajā spēlē 0:0

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien UEFA Čempionu līgā futbolā pirmo pusfināla spēli aizvadīja Londonas "Chelsea" un Spānijas klubs "Barcelona", kuru mačs Katalonijā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Spēles pirmajās 45 minūtēs neliels pārsvars piederēja laukuma saimniekiem, taču līdz vārtu guvumam netika ne viena, ne otra komanda. Puslaika reālākā izdevība atklāt mača rezultātu bija “Barsas” uzbrucējam francūzim Tjerī Anrī, bet uzdevumu augstumos bija londoniešu vārtsargs Čehs. Viesu līdzjutējus puslaika otrajā pusē varēja sajūsmināt Drogba, taču šoreiz bez panākumiem.

Otrajā puslaikā vairāk vārtu gūšanas momentus izveidoja Katalonijas klubs, tomēr izcelties varēja arī "Chelsea" futbolisti. Īpaši Hļebs, pie tam soģa pieliktajā kompensācijas laikā.

Atbildes spēle notiks 6.maijā Londonā, kur tad arī noskaidrosies labākais un komanda kura cīnīsies par kāroto trofeju.

Šodien pirmo pusfināla spēli aizvadīs divi Anglijas superklubi Mančestras "United" un Londonas "Arsenal". Spēle Mančestrā sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika.

Pusfinālā iekļūs komanda, kura svinēs panākumu divu spēļu summā.

Kā zināms, Čempionu līgas fināls norisināsies 27. maijā Itālijas galvaspilsētā Romā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu