"Chelsea" un "Barcelona" uzvar pirmajās ceturtdaļfināla spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien vēlu vakarā noslēdzās divas pirmās UEFA Čempionu līgas futbolā ceturtdaļfinālu spēles, kur uzvaras izcīnīja Londonas "Chelsea" un Spānijas "Barcelona" komanda.

Ļoti pārliecinošu uzvaru ar 4:0 izcīnīja "Barcelona", kas savu līdzjutēju priekšā nopēra Minhenes "Bayern" futbolistus. Jau no pašām pirmajām minūtēm laukumā dominēja mājinieki un nebija ilgi jāgaida, līdz tika atklāts spēles rezultāts. Ar precīzu sitienu devītajā minūtē izcēlās Leonels Mesi, bet jau pēc trīs minūtēm Semjuels Eto''o savai komandai panāca divu vārtu pārsvaru – 2:0.

Spēles raksturs nemainījās arī pēc spāņu kluba gūtajiem diviem vārtiem. "Barcelona" uzbrukums un vidējā līnija darbojās krietni labāk par nevarīgo "Bayern" futbolistu demonstrēto sniegumu. Puslaika beigu daļā savus otros vārtus guva Mesi, bet punktu pirmajām 45 minūtēm pielika francūzis Tjerī Anrī.

Otrajā puslaikā spēles temps bija krities, tomēr pārsvars joprojām bija spāņiem. Lai arī rezultāts vairs nemainījās, pirms atbildes cīņas "Bayern" laukumā "Barcelona" var justies visai droši, jo četru vārtu pārsvaru atspēlēt būs praktiski neiespējami.

"Barcelona" - "Bayern" 4:0 (4:0) Mesi (9'', 38''), Eto''o (12''), Anrī (43'')

Trešdienas otrajā mačā tikās divi angļu grandi “Liverpool” un Londonas "Chelsea". Uzvaru ar 3:1 (1:1) viesos izcīnīja Gūsa Hidinka trenētie "Chelsea" futbolisti.

Spēli sekmīgāk sāka laukuma saimnieki, kuri pēc spāņa Fernando Toresa sitiena sestajā minūtē no 12 m izvirzījās vadībā. Taču turpinājumā labāk veicās Anglijas galvaspilsētas superklubam, kas guva trīs bezatbildes vārtus, no kuriem vienus pirmajā puslaikā, kad precīzi sita Ivanovičs.

Otrā puslaika 62. minūtē vadībā savu vienību izvirzīja tas pats "Chelsea" aizsargs Ivanovičs, savukārt vēl pēc piecām minūtēm komfortablo 3:1 panāca londoniešu uzbrucējs Didjē Drogbā.

”Liverpool” – “Chelsea” 1:3 (1:1) Toress (6''), Ivanovičs (39'', 62''), Drogba (67'')

Atbildes spēles risināsies pēc nedēļas, bet pusfinālā iekļūs komanda, kura svinēs panākumu divu spēļu summā.

Pirmajā pusfināla kārtā Mančestras "United" un "Porto" komandas pāra uzvarētāji savā laukumā tiksies ar Spānijas "Villareal" un Londonas "Arsenal" pāra uzvarētāju, savukārt otrā pusfinālā "Barcelona" un Minhenes "Bayern" pāra uzvarētāji mājās spēlēs ar "Liverpool" un "Chelsea" vienības uzvarētāju.

Kā zināms, Čempionu līgas fināls norisināsies 27. maijā Itālijas galvaspilsētā Romā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu