Laikraksts: Kakā vasarā pārcelsies uz Madrides "Real"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas futbola klubā "AC Milan" spēlējošais brazīliešu pussargs Kakā vasarā pāries uz Spānijas komandu Madrides "Real", pirmdien vēsta prestižais laikraksts "Marca".

Vienošanos ar "AC Milan" viceprezidentu Adriano Galjāni tikšanās laikā 16.martā esot panācis Florentino Peress, kurš, visticamāk, uzvarēs jūnijā paredzētajās Madrides "Real" kluba prezidenta vēlēšanās.

Par Kakā iegādāšanos Madrides "Real" klubam nāksies šķirties no 60 miljoniem eiro (42 miljoniem latu).

Tomēr laikraksta "Marca" žurnālists piebilda, ka iespējamie Anglijas komandu Londonas "Chelsea" un Mančestras "City" vilinošie piedāvājumi varētu apgrūtināt Kakā pārcelšanos uz Madrides "Real".

2007.gada FIFA pasaules labākajam futbolistam Kakā, kuram 22.aprīlī apritēs 27 gadi, ar "AC Milan" klubu ir līgums līdz 2013.gadam.

Tāpat Peress ir izrādījis interesi par Anglijas premjerlīgas klubā "Liverpool" spēlējošo 27 gadus veco spāņu pussargu Ksavi Alonso, kā arī Londonas "Arsenal" rindās spēlējošo 21 gadu veco Spānijas izlases pussargu Fransesku Favregasu.

Madrides "Real" prezidenta vēlēšanas notiks 7.jūnijā vai 14.jūnijā.

Peress par "Real" prezidentu jau strādāja no 2000. līdz 2006.gadam, savu pilnvaru laikā Madrides kluba sastāvu pastiprinot ar tādiem spēlētājiem kā Luišu Figu, Deividu Bekhemu, Zinedinu Zidānu un Ronaldo.

Jau ziņots, ka šā gada janvārī Madrides "Real" prezidenta amatu atstāja Ramons Kalderons, kurš tajā bija no 2006.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu