Dārziņš regulārajā čempionātā laukumā nedosies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Kazaņas «Ak Bars» latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš šajā regulārajā čempionātā laukumā nedosies, pēc trešdienas mača ar Omskas «Avangard» atzina Kazaņas kluba galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

«Maz ticams, ka Dārziņš aizvadīs kādu no atlikušajām regulārā čempionāta spēlēm,» sacīja Krikunovs. «Viņš ir vesels, tomēr cīņās nepiedalīsies.»

Krikunovs arī atklāja, ka latviešu hokejistam plecs vēl mazliet sāpot, tādēļ piesardzības dēļ Dārziņš laukumā nedosies.

Jau pagājušajā nedēļā 27 gadus vecais Latvijas valstsvienības uzbrucējs trenējās ar pilnu spēku, bet nevienā no iepriekšējās nedēļas mačiem nepiedalījās.

Nedēļu iepriekš «Ak Bars» komandas preses pārstāvis Marats Farhejevs TVNET atklāja, ka kluba vadība un komandas biedri viņu ar nepacietību gaida atgriežamies ierindā, jo Dārziņš ir būtiska vienības sastāvdaļa.

Dārziņam bija sarautas kreisā atslēgas kaula un pleca paugura locītavas saites, tāpēc viņš laukumā nav devies kopš 18. oktobra.

Līdz traumas gūšanai Dārziņš šosezon bija piedalījies 15 «Ak Bars» komandas spēlēs, kurās izcēlās ar 2 vārtiem un 5 rezultatīvām piespēlēm.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Ak Bars» komanda ar izcīnītiem 88 punktiem 52 spēlēs pašlaik atrodas 5. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu