Rīgas VEF izcīna svarīgu uzvaru Nimburkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Svarīgu uzvaru Eiropas kausa izcīņas otrā posma «Top 16» turnīra I apakšgrupas piektās kārtas spēlē otrdien izcīnīja Latvijas čempionvienība Rīgas VEF, kas izbraukumā dramatiskā cīņā ar rezultātu 84:80 pagarinājumā pieveica Nimburkas CEZ basketbolistus no Čehijas.

Lai iekļūtu turnīra ceturtdaļfinālā, VEF vienībai nākamnedēļ savā laukumā būs jāpārspēj Latvijas valstsvienības spēlētāja Riharda Kuksika pārstāvētā «Valencia Basket» no Spānijas.

Mača uzvarētāju spēles pamatlaikā neizdevās noskaidrot, un cīņa turpinājās papildlaikā, kuru veiksmīgāk aizvadīja Rīgas VEF basketbolisti, gūstot svarīgu uzvaru ar 84:80.

Par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās kļuva Dairis Bertāns, kurš guva 21 punktu, ar 16 punktiem izcēlās Sandis Valters, Gatis Jahovičs pievienoja 13 punktus, bet Kērtisa Miledža kontā 12 punkti.

Tikmēr laukuma saimniekiem labākais punktu vācējs bija Petrs Benda, kas izcēlās ar 22 gūtiem punktiem, bet 19 punktus guva Trī Simonss.

Abu komandu pirmajā spēlē Rīgā panākumu ar 91:81 guva Čehijas čempionvienība.

TVNET jau vēstīja, ka otrdien VEF klubs paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar amerikāņu centra spēlētāju Kortniju Simsu. Rīdziniekiem joprojām nevar palīdzēt viens no līderiem Kristaps Janičenoks.

Nākamo maču Ramūna Butauta padotie aizvadīs 28. februārī, kad savu līdzjutēju priekšā spēkiem mērosies ar «Valencia Basket».

1/4 finālam pēc divu apļu izspēles kvalificēsies spēcīgākās divas vienības. Visas izslēgšanas spēļu dalībnieces kļūs zināmas 28. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu