Karsumam -1, "Bruins" kārtējā neveiksme (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jansons Media.

Pagājušajā naktī Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē pēc divu spēļu pārtraukuma laukumā atgriezās latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Bruins" komanda viesos ar 3:4 piekāpās Tampabejas "Lightning" hokejistiem, tādējādi piedzīvojot jau sesto neveiksmi pēdējos septiņos mačos.

Karsums spēlēja ceturtajā maiņā, ieņemot Čehijas hokejista Vladimira Sobotkas vietu. Kopumā latvietis laukumā pavadīja deviņas minūtes un trīs sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neizdarīja, lika lietā trīs spēka paņēmienus, taču spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Tampabejas "Lightning" - Bostonas "Bruins" 4:3 (2:2, 1:1, 1:0)

Zaudētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Fils Kesels, Endrū Ferenss un Zdeno Hara, savukārt mājiniekiem pa reizei precīzi meta Džefs Helperns, Edams Helss, Marks Reči un Vaclavs Prospals.

Neskatoties uz neveiksmēm pēdējos mačos, “Bruins” ar izcīnītiem 88 punktiem 60 spēlēs saglabā līderpozīciju Austrumu konferencē, bet "Lightning" 52 punkti dod tikai 13. vietu.

Citu spēļu rezultāti

Čikāgas "Blackhawks" - Minesotas "Wild" 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Ņujorkas "Rangers" - Toronto "Maple Leafs" 2:3 (0:0, 0:0, 2:2, 0:1) - pagarinājumā

Vašingtonas "Capitals" - Pitsburgas "Penguins" 5:2 (2:1, 3:1, 0:0)

Karolīnas "Hurricanes" - Kolorādo "Avalanche" 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu