"Bruins" maina virknējumus, Karsums sastāvā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: providencebruins.com

Nacionālās hokeja līgas komanda Bostonas "Bruins", kura, lai gan zaudējusi pēdējās četras spēles, joprojām ir līgas līdervienība, tomēr nolēmusi mainīt spēlētāju virknējumus, taču latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums sastāvā paliek.

Uz nākamo spēli “Bruins” ierindā atpakaļ būs uzbrucējs Čaks Kobasevs, kurš savainojuma dēļ izlaida pēdējās divas zaudētās spēles, un paredzams, ka tieši viņš atgriezīsies pie saviem maiņas partneriem Patrisa Beržerona un Pēra Jūhana Akselsona, ar kuriem viņa prombūtnes laikā spēlēja Karsums.

"Viņš izteicās, ka jūtas daudz labāk. Es teiktu, ka ir liela iespēja [ka Kobasevs dosies laukumā jau otrdienas spēlē ar Karolīnas "Hurricanes" vienību]. Neredzu iemeslus, kāpēc lai tas nenotiktu," vietējie mediji citē "Bruins" treneri Klodu Žuljēnu.

Tikmēr cerības ilgāk palikt "Bruins" sastāvā ir čeham Vladimiram Sobotkam, kuru Bostonas klubs no fārmkluba izsauca vienlaikus ar Karsumu. Viņš spēlē vienā maiņā ar savu tautieti Davidu Krejči, kurš gan pēdējās deviņās spēlēs guvis tikai četrus rezultativitātes punktus, un Filu Keselu.

Kā raksta mediji, Sobotka maiņas kreisajā malā panācis agresivitāti, bet Kesels labajā uzbrukuma malā veido ļoti lielu ātrumu.

"Iespējams, ka Fila gadījumā palīdzēs viņa pārvietošana uz citu spēlētāju maiņu," Žuljēns izteicās par izmaiņām, kas palīdzētu uzlabot komandas sniegumu.

No pārējiem diviem trijniekiem izmaiņas netiks veiktas uzbrucēju maiņā, kurā spēlē Stefans Jelle, Šons Torntons un Bīrons Bics. Savukārt vēl vienā maiņā šobrīd trenējas Marks Savārds, Milans Lučičs un Bleiks Vīlers, kurš gandrīz visu šo sezonu spēlējis kreisajā malā, bet šādā virknējumā spiests darboties labajā pusē.

Savukārt vēl viens savainotais "Bruins" uzbrucējs Maiks Raiders, kurš pirms desmit dienām guva acs traumu, laukumā cer atgriezties tuvāko divu līdz trīs nedēļu laikā.

Atgriežoties Kobasevam, “Bruins” rīcībā būs 13 uzbrucēji, bet, kā zināms, vienā mačā parasti iesaistās 12 uzbrucēji.

Ļoti iespējams, ka tieši nākamajā mačā pret "Hurricanes" liekais uzbrucējs būs Karsums.

NHL kopvērtējumā Bostonas klubs ar izcīnītiem 86 punktiem 57 spēlēs ir līgas līderis, bet pašreizējo austrumu krasta otrās vietas īpašnieci Ņūdžersijas "Devils" “Bruins” apsteidz par deviņiem punktiem.

Nacionālajā hokeja līgā latvietis šosezon aizvadījis piecas spēles, kurās izdarījis vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt AHL čempionātā uzbrucējs 43 mačos ir guvis 17 vārtus un izpildījis 24 rezultatīvas piespēles.

"Bruins" komanda 2004. gadā ar kopējo 64. numuru latviešu uzbrucēju draftēja otrajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu