Miļuns: Galvenais uzdevums tika izpildīts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns nav apmierināts ar komandas sniegumu pasaules čempionātā, taču uzteic savus audzēkņus par rādīto cīņassparu. Viņš Latvijas Hokeja federācijai (LHF) pastāstīja, ka galvenais uzdevums - palikt elites divīzijā - ir izpildīts.

«Pirmkārt, gribētu pateikties zēniem par viņu cīņassparu šajā turnīrā. Protams, mēs visi neesam apmierināti ar savu kopējo sniegumu šajā turnīrā, bet mūsu galvenais uzdevums tika izpildīts, palikt elitē,» LHF mājas lapā citēts Latvijas izlases galvenais treneris.

«Gribētu novēlēt zēniem veiksmi atlikušajā sezonas daļā un pateikt paldies visiem par viņu darbu izlasē. Kā arī paldies visiem mūsu izlases atbalstītājiem,» viņš sacīja.

Jevpalovs: Gribējām vairāk uzvarēt

«Tas bija traki! Es turnīrā līdz šim biju guvis tikai vienus vārtus, un izcelties šādā mačā ir ļoti svarīgi,» pēc spēlēs ar Dānijas izlasi, kurā Latvija svinēja uzvaru 2:1 pagarinājumā, teica uzvaras vārtu autors Ņikita Jevpalovs. «Šajā spēlē mēs vairāk uzbrukām uz vārtiem. Es domāju, ka mēs bijām ātrāki, vairāk gribējām uzvarēt un vairāk centāmies.»

Koļesņikovs: Spēlējām labi

«Šī bija mūsu labākā spēle pasaules čempionātā,» uzsvēra aizsargs Ņikita Koļesņikovs. «Mēs spēlējām labi un nepieļāvām tik daudz kļūdu kā iepriekšējā mačā.»

Prieku par vietas saglabāšanu izteica arī Kristiāns Pelšs: «Esmu priecīgs, ka turpināsim spēlēt augstākajā divīzijā. Tas bija mūsu mērķis.»

TVNET jau ziņoja, ka pirmajā spēlē par vietas saglabāšanu Latvija otrdien ar 2:12 cieta sagrāvi pret ASV izlasi.

Nākamā gada pasaules čempionāts risināsies Krievijas pilsētā Ufā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu