Svētdien: Tautas slēpojums Sigulda 800

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šosvētdien jau piekto reizi Siguldas slēpošanas aktīvistu biedrība A2 organizē tautas slēpojumu. Šis gads Siguldai ir 800. jubilejas gads, tāpēc slēpojums saucas "Sigulda 800". Sacensību starts 18. februārī pulksten 12.00.

Trase tradicionāli vijas pa Siguldas apkārtnes kalniem un lejām, laukiem un mežiem. Sacensību centrs šoreiz būs Sporta un atpūtas komplekss "Reiņa trase".

Dalībniekiem tiks piedāvātas 17 vecuma un meistarības grupas. Distances garums 20 km. Trase sagatavota ar sniega traktoru - piecu līdz desmit metru platumā. Būs pieejama arī klasiskās distances špūre.

2006. gada sacensību uzvarētājs - bijušais biatlonists Raivis Zīmelis.
Uz viena kilometra distanci īpaši tiek gaidīti desmitgadīgi un jaunāki bērni. Balvas šīs grupas labākajiem ir sarūpējuši "Sportland", Siguldas novada dome un "Latvijas gāze". Īpaši atzīmēsim viskuplāk pārstāvēto ģimeni un komandu. Katru dalībnieku distances vidū gaidīs silta tēja, "Floras" cepumi un Siguldas īpašās konfektes. Finišā cienāsim ar "Herkules" spēka putru un "Pūres" zapti.

Sacensību noslēgumā notiks loterija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu