Valmieriešiem garšo "Kalev" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ļoti svarīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu Baltijas Basketbola līgas 11 labāko komandu pulkā šodien savā laukumā ir izcīnījusi "Valmieras/Lāčplēša alus" komanda, kas sīvā cīņā guva virsroku pār Tallinas "Kalev".

Valmieras komanda šodien vājāk nospēlēja tieši spēles pēdējo ceturtdaļu, tomēr spēja uzvarēt ar 75:73 un turnīra tabulā nostājās līdzās saviem šīsdienas pretiniekiem.

Pa ceturtdaļām - 22:20, 10:10, 27:20, 16:23.

Pa 12 uzvarām 25 spēlēs tagad ir gan valmieriešiem, gan talliniešiem, gan arī Viļņas "Sakalai", un komandas dala vietas no septītās līdz devītajai. Augstāku vietu kopvērtējumā ieņem gan leiši, gan Igaunijas basketbola flagmanis, kuriem ir labāki rezultāti savstarpējos mačos ar Valmieras komandu.

Produktīvu sniegumu šodien kārtējoreiz demonstrēja Zvaigžņu spēles dalībnieks Aksels Vairogs, kurš bija rezultatīvākais ar 20 punktiem, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un divreiz rezultatīvi piespēlēja.

Vairoga precizitāte gan nebija tik augsta, kā varētu vēlēties, - 2p 3/10, 3p 3/12, sm 5/8...

Atlēkušās bumbas: Valmiera - 36, Kalev - 28.

17 punktu ar daudz augstāku precizitāti (2p 3/4, 3p 2/4, sm 5/8) uzvarai pievienoja Māris Gulbis, kurš savāca arī piecas atlēkušās bumbas. Ar 13 punktiem un astoņām bumbām zem groziem izcēlās Jānis Bambis, bet pa četrām rezultatīvām piespēlēm Renāra Zeltiņa un Monvīda Pirsko kontā.

Zeltiņš šajā spēlē guva arī desmit punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu